lundi 22 avril 2013

Dungeon Hunter 4: The latest action-packed RPG in the series

Dungeon Hunter 4

Gameloft on ottanut pois neljäs iteraation huivi Dungeon Hunter-sarja ja se ei petä kolmen ensimmäisen seuraaja. Franchising on ylhäältä alas hack ja slash peli, mutta vain jättää kuvaus tuohon myy hieman lyhyt. On myös erittäin laaja RPG osa pelin merkki hallinta, taidot, päivitettävissä aseita, kohde käsityö, tehtäviä ja paljon muuta.

Sisältöä saatavilla pelejä mobiili alustoilla syvyys on hämmentävä ja Dungeon Hunter 4 kokemuksesta on hyvä esimerkki tästä. Ripustaa kanssamme tauon jälkeen ja lisätietoja Dungeon Hunter 4 on tarjota.

Dungeon Hunter 4

Dungeon metsästäjä 4 sijaitsee myyttinen maa, noituus, demonit ja yli alkuun taisteluissa kokonaisten alueiden fiktiiviseen maailmaan. Aloitat kanssa mukava elokuva käyttöönotto antaa sinulle mukava primer juoni, joka on tärkeää, että olet menoja paljon aikaa RPG peli. Valitse yksi neljä luokkaa--Battleworn, Blademaster, Warmage tai Sentinel--sekä sukupuoli ja nimi. Voit suorittaa useita merkkejä kerralla, menossa eri suuntiin keskenään, jos haluat. Tyypillinen RPG muoti hahmosi aloittavat tasolta 1 vähimmäismäärä vaihde ja tilastot.

Toinen mukava elokuva leikattu kohtaus johtaa ensimmäisen tason jossa voit heti heitetty joitakin toimia. Taistelevat tiesi läpi joitakin helppoa voittaa demonit, olet antanut nice tutorials joka kerta, kun uusi asia tapahtuu pelissä. Esimerkiksi kun uusi loitsu, ohjautuvat merkki-ruudussa Ota oikeinkirjoituksen ja vedä se toiminto-palkissa. Kun nostat uutta pala pyydys, jälleen antanut ohjeita varustaa ja päivittää sen ja myydä vanhan nimikkeen et enää käytä. Matkan varrella voit myös vastassa liittolaisia, jotka auttavat sinut läpi tarinan vuoropuhelua ja välianimaatioita.

Dungeon Hunter 4 tärkeimmät-järjestelmä on se, mitä voit odottaa tämän tyyppinen peli. Saat yhden ohjainta vasemmalla sekä tärkeimmät hyökkäys-painiketta oikealla ja erityinen kyky ja oikeinkirjoituksen ympärillä molemmat painikkeet. Näytön yläosassa on merkki-ruudussa vasemmalla, osoittaa kuvan, terveys, mana ja taso sekä Pikkukuva oikealla. Koska sinulla ei ole valvoa pelin (ja vain yhdellä ohjaimella) kuvakulmaa, kartta on äärimmäisen tärkeä saada laakerit humisevan tasoa. Saat vihreä ja punainen pisteitä liittolaiset ja viholliset ympäri voit sekä ryöstää haettavaksi ja reittipisteet tulevat tavoitteet ja indikaattorit. Kestää pari taso on täysin perehtynyt valvontaa--ja paljon kauemmin ymmärtää jokainen tehtävä pelin--mutta käsi-tilalla on lähes välttämätöntä, ja olemme iloisia, se on olemassa.

Dungeon Hunter 4

Jälkeen teidän lyhyt johdanto ajan pelin olet annat oman alkaa tappaa demonit ja suojella liittolaisia haku suorittaa tavoitteiden. Pelattavuus on hyvä--tyhjästä, että suuri--ja asianmukaisesti yllä huolehtia rajoittaminen ohjausobjektit mobiililaitteella. Olet koskaan odotetaan tehdä tarkkoja hyökkäyksiä tai erikseen kohdistaa tiettyjä vihollisia, joka auttaa pitämään pelin liikkuu. Se ei ole sanoa, että Dungeon Hunter 4 on yksinkertainen, se voi saada melko vaikeaa, mutta vain asianmukaisesti suunniteltu, pitäen mielessä kosketusnäyttö valvontaa. Ovat edelleen tärkeitä päätöksiä siitä, joka kirjoittaa käyttää mihin aikaan ja missä siirtyä seuraavan tason.

Grafiikka, äänet ja ääni toimii ovat varsin laadukkaita mobiililaitteisiin, jotka auttavat pitkin tarinan ja pitää sinut tunne kuin etenemässä peli. Kuten totesimme, tämä tuntuu täydellinen RPG kokemus, koska syvyys sisältöä. Sen lisäksi suuri yksinpeli kokemus Dungeon Hunter 4 myös monen pelaajan co-op ja PVP verkossa ja paikallisverkossa suoraan päävalikosta. Tämä antaa melko laaja uudelleenpelattavuutta peli, vaikka satut saamaan läpi yksinpelin juoni.

Dungeon Hunter 4

Koska ilmainen peli ilman mainoksia, tietenkin in-app ostaa tilanne on pelata täällä. Tehdä joitakin nimikeostoja peliin ja nopeuttaa kehitystä parantamalla ja käsityö kohteita, on käytettävä helmiä. Kuten edistymistä pelin törmännyt helmiä luonnollisesti, mutta jossain vaiheessa voit joutuu tilanteeseen, jossa voit todella saada enemmän kuin sinä - ja tässä on myymälä tulee. Ostaa nippua 200-15.100 helmiä asettaa sinut takaisin tahansa 1,99 dollaria $ 99,99 peli (saat bonus helmiä, kun ostat suuria määriä). Halusimmepa sitä tai ei, näin paljon mobiili pelejä menossa. Vaikka se ei ehkä ole ongelma useimmat pelaavat ainoastaan yhden pelaajan tilassa, se voi hieroa jotkut moninpeli harrastajat väärin.

Mutta ei ole mitään syytä antaa in-app ostaa, onko teillä tätä peliä mitenkään. Dungeon metsästäjä 4 tarjoaa erinomaisen pelikokemuksen--jopa puhelimen kokoinen näyttö--saat tuntia, kun tuntia pelattavaa ulos. Gameloft on tehnyt enemmän kuin arvoisensa seuraajan edellisen kolmen Dungeon Hunter otsikoiden tällä kertaa ja on tehnyt sitä free play-malli, joka altistaa sen niin paljon pelaajia kuin mahdollista.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire